24. huhtikuuta 2013

kuulumisia via iphone

Tänään - Ei mitään kertomisen arvoista, mutta kameraan tallentui naamakuvia joten pitäähän ne jakaa
Viime su & ma - Nää on nyt väärinpäin, mutta kuitenkin sunnuntaina fiilisteltiin mennyttä kautta maailman parhaan jengin kanssa saunaillassa ja maanantaina taas fiilistelin illalla aurinkoista helsinkiä 
Viime viikolta - Ei innostanu imurointi eikä pyykkaus... no kuten viime postauksesta näkee niin tulihan ne hoidettua ja vähän muutakin siinä sivussa! Vieressä ihan huippuhyvä kirja, jota lueskellessa on hyvä popsia ruista ranteeseen.
Viime viikolta myöskin - Oma peti, paras peti! Ja herkuttelua mansikoilla ja yhellä toisella huippuhyvällä kirjalla, lukutoukka ilmoittautuu.
insta5.jpg
Parin viikon takainen viikonloppu - Pariisin kevät on parhautta, aina ja ikuisesti. Keikkailun ja kevätnäytösten lisäksi käytiin Hard Rock Cafessa syömässä ja hyvältä maistui ;-)

Turhaakin turhempi postaus mutta menköön nyt tän kerran. Pieniä palasia mun mielenkiintoisesta glitterin ja serpentiinin täytteisestä glamourelämästä! Saanko pyytää vähän anteeksi tätä mun hurjaa blogipanostusta, ja vähän armoa myös koska kiirettä pukkaa ja laiskottelullekkin pitäis olla aikaa, ääk...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti