2. joulukuuta 2012

use the thug plan, runaway as fast as you can

IMG_4284 kopio IMG_4269 IMG_4279 IMG_4308
1. Niitä lahjojen metsästystä... ikkunashoppailulla mennään vielä, mut kohta varmaan pitäis alkaa oikeesti ostamaan lahjatarvikkeita ja väsäämään lahjoja. Tykkään askarrella, mut jälki on usein aika järkyttävää joten tänä vuonna aattelin askarrella joulukortit astetta modernimmin; photatilla. Saa nähä mitä siitäki tulee.
2. Uudet talvikengät!! Vihdoin ♥ Näillä kelpaa tarpoa tuolla lumimyrskyssä, eikä hintakaan päätä huimannu. H&M 29,95€
3. Samalla pienellä shoppailureissulla ostin Lindexistä harmaat säärystimet (5,95€) ja lisää korviksia hukattavaksi (4,95€). Vielä tarttis villasukkia ja lisää lisää lisää korviksia! Kumpiakaan ei voi koskaan olla liikaa...
4. Viikonloppuna treenien ja seuran joulujuhlan lisäksi suunnitelmissa oli matikan kokeeseen lukua ja mässäilyä. Ostin pitkästä aikaa irttareita, jospa se matikkakin olis menny niitten avulla paremmin päähän. Huomennahan sen näkee... En muista millon mulla olis viimeks ollu matikan koe!! Ää, wish me luck!

4 kommenttia:

  1. ONNEE matskukokeeseen !! tee plz mulle joku layout mun blogiin tarjoon happy mealin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks man sitä tarvitaan... ja no voisin mä periaattees tehäkki jos vähän ohjeistat ;) ja ainaki nää mun blogin kaikki ulkoasut on niin simppeleit et osaisit varmaa itekki hehs

      Poista
  2. onks noita kenkii vielä ku en ainakaa H&M:N netistä löytäny :o on nimittäin ihanat!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo netissä ei ainakaa viime viikolla ollu muita kun niitä kiiltävii mustii :-( ja jumbon H&M oli vaa noi yhet ton väriset (hitto mikä tuuri) ja sit siel oli niitä punasii samettisii ja mustii kiiltävii. että en sit tiiä! voi olla että tuurilla löytäsit lähimmästä kaupasta ;-)

      Poista