4. joulukuuta 2012

5 ideas for x-mas gifts!

Varsinkin jouluisin mulle on paljon tärkeempää ne lahjat jota annan, kuin ne jota saan. Tänä vuonna erityisesti oon innostunu vähän erilaisemmista lahjoista. Oon tehnyt pitkän listan lahjaideoista jo kauan ennen kuin ehdin miettimään mitä itse toivon. Näitä samankaltaisia postauksia onkin pyöriny nyt blogimaailmassa viime aikoina entistä enemmän, joten toivon että jaksatte selata vielä yhden läpi :-) Here we go!
herkut
1. Piparit, keksit, karkit ja muut leivonnaiset
Tällä lahjalla on vaikee epäonnistua, jos tiedät mistä herkuista lahjan saaja pitää. Koristele ja tuunaa herkkujen lisäksi söpö rasia tai purnukka. Herätä sisäinen leipurisi, ota mielikuvitus käyttöön ja askarteluvälineet esiin!
kynttilät
2. Kynttilät, lyhdyt ja somisteet
Ootteko koskaan tavannu ihmistä, joka ei pitäis kynttilöistä? No, mä en ainakaan! Varsinkin talvella ja erityisesti jouluna, kynttilät on melkeimpä välttämättömiä jokaisessa kodissa. Ja mikä parasta, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja tässä yksi vinkki tavallisten kynttilöiden piristämiseksi (click)
purnukat
3. Erilaiset purnukat
Mars kirppikselle tai kaappeja kaivelemaan! Varmasti löytyy toinen toistaan makeempia ja paljon erilaisia purnukoita/purkkeja/rasioita. Purnukan sisälle voikin laittaa mitä ikinä keksii; herkkuja, koruja, rahaa, kynttilöitä, taikapölyä, piristäviä lappuja ja lista jatkuu... Viimeistellään vielä tuunaamalla purkki etiketillä/nauhalla/kankailla, you name it!
saippuat
4. Saippuat ja muu kosmetiikka
Kukapa voisi vastustaa ihoa tai hiuksia helliviä saippuoita, rasvoja, naamioita, kuorintoja jne. Eikä näitäkään voi omistaa liikaa! Tee itse tai kipaise kaupoille tekemään löytöjä. Pomminvarmoja ostopaikkoja näille ovat tietenkin esim. The Body Shop, Lush, Pieni Saippuakauppa ja luontaistuotekaupat.
muut
5. Itse tuunattavat jutut
Tähän kategoriaan voisi laittaa vaikka mitä, mutta kuvassa nyt näkyy pari esimerkkiä; tavallisesta mukista saa loihdittua hurjasti kivemman joko vaikka ihan tussin ja uunin avulla (click) tai sitten liitutaulumaalin kanssa! Myös esim. Starbucksista saa ostettua erilaisia mukeja joihin voi mm. piirtää tai tulostaa oman kuvan.
paketointi
+ Paketointi
Viimeisenä, mutta ei laisinkaan vähäisempänä: paketointi! Täydellisen lahjan kruunaa omaperäinen paketointi. Suosittelen unohtamaan kaikki pukkikuvioiset ja kuusia täynnä olevat värikkäät lahjapaperit ja selaamaan netistä vähän erilaisempia ideoita lahjan käärimiseen. Kaunis ja huolellinen paketti jää varmasti mieleen jo ilman sen sisällön tietämistä ;-)

8 kommenttia:

 1. paras postaus ikinä! oon pähkäilly jo pitemmän aikaa, mitä annan minun kavereille, mutta tässäpä ratkasu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes, hyvä jos ees joku sai tästä ideoita lahjoihinsa! etten ihan turhaa väsänny :-D

   Poista
 2. ihania ideoita ja niin kivaa vaihtelua niihin perus materialistisiin lahjavinkkeihin verrattuna! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just tota hainki! oon kyllästyny turhiin/kalliisiin lahjoihin. musta tälläset lahjat on paljon kivempia :-)

   Poista
 3. tää oli niin super ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 4. kiitos tästä postauksest ! :) anto iha hirveesti inpiraatiota lahjoihi ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee oon niin superhappy et tästä tykättiin <3 kiitos kiitos kiitos itselles ;-)

   Poista