31. elokuuta 2012

casual thursday

IMG_2360
9.00 lukuisista herätyksistä huolimatta vetelen sikeitä edelleen... 9.10 äiti kiskoo mut ylös sängystä
IMG_2402 kopio
9.30 tässä vaiheessa oon edelleen täysin koomassa, oon kuitenki onnistuneesti pessyt naaman ja hampaat: vuorossa naaman maalaus ja hiusten irti repiminen.
IMG_2586
9.50 ihmeiden aamu, ei vaatekriisiä! olin nimittäin ahkerasti edellisenä iltana laittanu jo henkarille mahdollisen päivän asun, ja se kelpas yöunien jälkeenkin mun joskus aivan naurettavan perfektionistisille aivoille...
IMG_2420
10.00 kamat kasaan ja alakertaan mars! (tunti sitten piti olla koulussa... hehs, miten niin aina myöhässä?)
busa
10.20 bussilla matkustusta pitkin itä-vantaan huudeja.... 11-13.15 koulussa lojumista ja tosi ahkeraa opiskelua, kuten vasemmasta alakulmasta näkee.
IMG_2482qvat 13.20 mummille tuhoamaan voileipäkeksivarastoja... ja selailtiin vanhoja valokuvia! löyty hirmu kivoja mummin omasta nuoruudesta ja sitten noita helmiä musta ja rakkaasta pikkuveljestäni :-D
ikea14.30 äiti kurvas pihaan ja suunnattiin ikeaan pitkästä aikaa! katottiin vaan mummille mattoja ja mun sisäinen puutarhuri kaipas jotakin vihreää huoneeseen. ja pakkohan se oli ottaa jätskitkin... (alla kuva vielä kotiin raahatuista jutuista)
IMG_2509
16.30 treenikamat nopsasti kasaan ja korson kyytiringin mukana hallille!
IMG_2540
22.00 ah... kotona! himoitsin jo kotimatkalla ruisleipää ja rupesinkin tuumasta toimeen heti keittiöön löydettyäni. katoin hetken big brotheria ja sitten heitinkin jo uudet leivät paahtimeen. luin vikat sivut tosta kirjasta (erlend loe on niiiiin mahti...) ja suuntasin suihkuun. taisin selailla vielä hetken blogeja ja pelasin tiny toweria!
23.30 8 ruhtinaallista tuntia aikaa nukkua, luksusta ♥ zZzZzzz

Apua, sain sen valmiiks... kauhee homma ja sekin on puolihuolimattomasti sutaistu. No, ajatus on tärkein ja ajatushan oli että jotain spessumpaa oli saatava, nimittäin eilen tuli vuosi täyteen tän blogin ekasta postauksesta! Aika siistiä, teitä lukijoitakin kun on kerääntynyt kivaisa määrä, puspus ♥

Täten puhallan sen ainokaisen kynttilän kakusta ja toivon yhtä ainutta juttua: heittäkää mua (pliis) kaikenlaisilla kommenteilla/toiveilla/ehdotuksilla/risuilla/ruusuilla/millä ikinä haluatte, koska mun inspis ja motivaatio postauksien suhteen on aika nollassa :-( tai haluaisin kyllä luoda vaikka minkälaisia superposteja teille, mut kameralla ja niillä kuuluisalla perfektionisti-aivoilla on jotakin sitä vastaan! plussana päälle: ulkona on harmaata ja mulla on järjetön kiire ja tylsä elämä.

6 kommenttia:

 1. hmm no voisit ainakin kuvailla kaikkea erilaista ettei aina niitä normaaleja ja samanlaisia juttuja:) ja päivän asua voisit kuvailla useemminkin ja kertoa mistä ostit ja hinnat:) sit voisit tehdä suosikki blogis esittelyn tai kaverien blogit esittelyn tai kertoa ylipäätään siitä sun harrastuksesta, minkälaista se on ja mitä se vaatii jne(: ja voisit postata useemmin:Dja videopostauksia myös:D tai jos on lemmikkejä nii lemmikkiesittely tai perheenjäsenet esittely:Dtai esittelet itsesi:D tai pyydät kaverias esittelee sut tai sit esittelet kaveris:Dno siinä tuli nyt jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeee!! kiitos kiitos kiitos näistä <3 yritän parhaani mukaan ainakin osaa noista toteutella :-D

   Poista
 2. jooo harrastus postaus olis kiva, ellei sit jo ihan kulunu juttu! sitte kans videopostauksia jejee, ja iha perus tämmöset kerron päivästäni-postaukset on ihan parhaita!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä en yhtää osais tehä kyl mitää harrastuspostausta, tai se jotenki tuntuu ihan hassulta :-D not my style... videopostaukset kans... hmmm nääh en tiiä pitää kattoo! mut joo näitä tän tyylisiä yritän tehä enemmän :-)

   Poista
 3. Kiva postaus :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista