23. elokuuta 2012

...and that's who i am

3 kommenttia:

 1. millon ja ketkä sua on kiusannut? ja mitä sitten tapahtu, puututtiinko siihen, masennuitko sä...? mua kiusattiin ala-asteella kun muutin uudelle paikkakunnalle enkä vieläkään oo kunnolla päässyt siitä yli. alotin lukion siis nyt. voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ala-asteella koulussa lähinnä jotkut pojat. se oli sellasta sanallista ja liitty usein mun perheeseen ja muhun tietenkin. en oikeestaan tiedä mitä tapahtu, kun seiskalla luokat meni uusiks niin se tais loppua. olin kuitenkin suhteellisen pikkunen sillon enkä olis varmaan ees "tajunnu" masentua siitä, mut toisaalta kyllä mä edelleen muistan kaikki ne huutelut ja jutut. nykyään ei mua kiinnosta vittuukaan sellaset idiootit tai huutelut. oon kasvanu vahvaks, niin kliseistä kuin se onkin niin elämä opettaa.
   mun pitäis ehkä enemmänki sulle sanoa että voimia, koska toi on kuitenki aina vaikeempaa jos siitä ei pääse yli. vinkkinä: ota ihan uus asenne elämään ja ihmisiin, kehitä itsetuntoa ja vielä joskus (toivottavasti mahd. pian) osaat unohtaa menneisyyden haamut ja pystyt nauttimaan elämästä oikeesti täysin rinnoin! tsemppiä <3

   Poista