19. helmikuuta 2013

now the wolf is knocking at my door, bang-bangin' it asks for more

IMG_5418 IMG_5404 IMG_5365 IMG_5085 IMG_5346
Edelliseen postaukseen en halunnut höpötellä noiden päivän tapahtumien lisäks mitään muita kuulumisia, joten tällänen sillisalaattipostaus on oiva mahdollisuus siihen.

Mä oon näiden parin viime viikon aikana puuhaillut aika paljon kaikenlaista, samalla kuitenkaan tekemättä yhtään mitään erityistä. Aika ristiriitaista.
No pari viikkoa sitten mä uskaltauduin kampaajan penkille mielessäni hiusten vaalennusoperaatio. Tässä sitä ollaan monta astetta vaaleampana ja vaikka tää projekti onkin vielä vähän kesken niin en vois olla tyytyväisempi. Oon lähes aina leikannu, värjänny ja jopa aikoinaan vaalentanu hiukseni ihan kotona, ilman mitään ammattilaisia, joten tää oli mulle iso askel ja ihan turhaan pelkäsin hiusteni puolesta!
 Viime perjantaina taas koin uskomattomia onnellisuuden aaltoja kun hypin ja heiluin itteni mustelmille Disco Ensemblen tahdissa. En tiedä onko siellä muita faneja, jotka ymmärtäisi mua tässä assiassa mut pakko silti mainita että suuri kivi vierähti sydämeltäni kun Miikka oli leikannut sen järkyttävän lettinsä taas ihanaksi lyhyeksi. Elämän pieniä iloja ♥

Voisin tarinoida vielä kilometrejä lisää, mutta en halua pelästyttää varsinkaan näitä uusia ihania lukijoita tiehensä. Kiitos kaunis Sofialle ja tervetuloa uudet kaverit, joita tähän mennessä on eksynyt huikeet 15 kpl... Joo, onhan se isossa mittakaavassa vähän, mutta mulle se on aivan sikana!!
Tähän väliin siis hyvä muistuttaa että mua saa aina heittää kaikilla postaustoiveilla, kommenteilla, risuilla ja ruusuilla. Nyt kun hiihtolomakin vihdoin koitti niin jos teillä on mielessä jotain erityistä kivaa mitä haluisitte nähdä täällä niin nyt olis täydellinen ajankohta mun toteuttaa niitä ;-)

10 kommenttia:

  1. Noi hiukset näyttää hyvältä! :) hmm vaikkapa kaveripostinkia, tai harrastuksesta, kuvapostaus yms. tässä nyt oli näitä aika perus mutta kaikenlaisia on kiva lukea :) ja joku mielipidejuttuki vois olla kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oho sielläpä oltiin nopeita! kaveripostaus tuntuu musta hassulta, se ei ehkä oo ihan mun tyylistä mut voin laittaa harkintaan :-D mut noi muut kyllä on hyviä ehdotuksia, jotka voisin jopa toteuttaa... kiitos näistä :-)

      Poista
  2. Sun blogi on täynnä ihania kuvia, ne sai mut jäämään lukijaksi! :) niin, eikä tekstissäkään mitään valitettavaa :D Sofian linkkauksen myötä päädyin tänne tänne :)

    suvi-nothingiswhatitseems.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Olepa hyvä:) kyllä olet lukijasi ansainnut !(:

    VastaaPoista
  4. ettekö ollu ranskassa kisaamassa? tee siitä postaus! matkapostauksia on kiva lukea!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kuule, siellähän nuo kaverit tosiaan oli mutta tämä tyttö joutui viime hetkellä jäämään kotiin sairastamaan kun korvatulehdus iski ja siitä sitten lentokielto :-( muuten kyllä olis varmasti matkapostausta nähtyikin jo...

      Poista
  5. kiva blogi sulla ja hieno ulkoasu! tykkään myös paljon näistä kuvista ja kirjotat kivasti :)

    http://metenblogi.blogspot.fi/
    > käy kurkkaamassa munki blogi :)

    VastaaPoista
  6. Ois kiva niistä MM-kisoista ainakin nähdä postausta ja hurjasti tsemppiä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo! näin olis tarkotuskin, jos (ja kun!!) saan aikaseks sitten kisojen aikana kaivaa kameran esiin... kiitos paljon :-)

      Poista