23. tammikuuta 2013

cool and bored

IMG_5110 IMG_5121 IMG_5133
Tunnetusti heikko vastustuskykyni petti jälleen ja kipeilin kotona maanantain ja tiistain. Jälleen oli aika huono ajankohta, sillä oon koko viikon yksin kotona eli siinä sitten kuumeen kourissa piti huolehtia ittensä ja koiran lisäks myös ruuasta. Kaikki kolme kun tuottaa yksinäänkin vaikeuksia... No hengissä ollaan kummiskin! Oon saanu ruokaa napaan ja koirakin vaikuttaa tyytyväiseltä palveluun.

Tiistaiaamuna päätin piristää itseäni ja väsäsin ihan superin smoothien. Heittelin tehosekoittimeen turkkilaisen jugurtin ja mansikkarahkan kaveriks banaania, mansikoita, mysliä ja monivitamiinijuomaa. Oli vähän liiankin helppoa noin hiton hyväksi aamupalaksi. Voisin ehdottomasti kaivaa sen tehosekottimen useemmin kaapista!

4 kommenttia:

 1. hei miten teit no sivupalkit? tosi upeet työtä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkotat varmaan noita about me, blog info ja follow kuvia?
   polaroid-kehykset laitoin picmonkeyllä, lisäsin tekstin photarilla, muutin oikeen kokosiks noi kuvat ja sitten vaan lisäsin sieltä ulkoasusta kuvagadgetit ja lisäsin linkit! simple as that :-) (okei tästä selityksestä ei tajuu yhtään mitään kyl...) kiitos! :-)

   Poista
  2. miten se linkki lisättiin? tai siis mikä osote? haha oon aika huono tämmösis :D

   Poista
  3. ensin pitää tietty olla ne sivut valmiina mihin noi kuvat (eli sivupalkit) vie! eli väsäät sen sivun ja sitten sen osotteen kopsaat (esim. mulla blog info sivun osote on http://allwefoundwasmoredespair.blogspot.fi/p/blog-info.html)
   ja sit lisäät sen kuvagadgetin ja liität osotteen siihen linkki kohtaan, jonka alla lukeekin "URL-osoite, johon kuvaa klikkaamalla pääsee (valinnainen)"

   hehe joko selvenee? :-D oon myös tosi huono neuvoo... saan kuulostaa tän vaikeemmalta mitä se on

   Poista