4. tammikuuta 2013

2012

TAMMIKUU:
Unirytmi (ja elämä muutenkin) heitteli aika reippaasti, hirmuinen sisustusinspiraatio, aluemestaruuden voitto (jälleen), viha-rakkaussuhde tomaattikeittoon. Näiden lisäksi luin paljon, seikkailin kirppiksillä ja vietettiin joukkueen kesken allaskemuja Sonjalla!

HELMIKUU:
Kamera oli korjauksessa, eikä mun elämässä oikeen tapahtunut mitään. Siksi ei löydy helmikuulta kuvia :-( 
Kaiken sotkun keskellä haaveilin parhaasta vuodesta ja kriiseilin hiuksien kanssa. Hopeaa 2. valintakisoista, mut hopee ei oo häpee kunhan on ruskee! 
MAALISKUU:
Maaliskuu alkoi hyvin: Pariisin Kevät @Nosturi, johon jonotettiin umpijäässä, Kouvolan loppukisat ja hopeinen poika, venailin ruissia ja kesää, koukutuin The Big Bang Theoryyn. Hyvä kuukausi, fiilistelin kevättä ja pukeuduin kivasti!
HUHTIKUU:
Ihana kevät jatkui huhtikuulla, jolloin mm. näin paljon kavereita, avattiin grillikausi, oli seuran kevätnäytös ja joukkueen päättäjäiskemut. Plus tietenkin yhden unelman toteen käyminen...
TOUKOKUU:
Täydellinen kesäfiilis, ihan vähän rappioitumista ja kemuja, huoneen sisustamista, longboardingista innostumista, Prodigyn huippumahtava keikka, herkuttelin myslillä ja jugurtilla.
KESÄKUU:
Chillausta vähän liiaksikin, aurinkoisista päivistä nauttimista, kavereiden kanssa hengailua, kesäinen helsinki, sain vihdoin uuden puhelimen ja kulutin aikaa MTV:n roskasarjojen seurassa.
HEINÄKUU:
Koko vuoden kohokohta: ruisrock, huoneen sisustuksen uudistus ja spontaanisti tapetin ostaminen. Majailin yksin kotona, tein hyvää ruokaa, leikkasin hiuksia, kesäfiilistelyä edelleen, kaljakellunta, edelleen elämä hymyilee!!
ELOKUU:
Käytiin juhlistamassa Sonjan synttäreitä ihanalla porukalla, yöllisiä helsinkiseikkailuja ja lonkkaroimista, Helsinki Hookup, traumaattiset kastajaiset, Kuortaneen leiri ja koulun penkille paluu... 
SYYSKUU:
Ebayn löytäminen tai siihen rakastuminen, syksyilyä parhaimmillaan; paljon neuleita, kynttilöitä, hyvää musiikkia ja ahkeraa opiskelua. Treeneissä viihdyin loppukuukaudesta laidan puolella.
LOKAKUU: 
Lisää kipeilyä, unohtumaton TET, Vierumäen leiri edelleen laidalla hengailessa, turhautumista, materialismionnellisuutta ja viimesiä syksypäiviä viedään....
MARRASKUU:
Kesän, keikkojen ja festareiden ikävöintiä, 1.valintakisat Tampereella, aikalailla pelkkää koulua ja treenejä. Ainiin ja joukkueen kalenterikuvaukset! Lisäksi sinnittelin järkyttävän juurikasvun kanssa ja päätin hankkia oman hiusvärini takaisin. Aika kameravapaa kuukausi...
JOULUKUU: 
Vähän talvishoppailua, joululahjojen suunnittelua (suunnitelmiksi ne jäikin....), 2. valintakilpailu ja MM-paikka ansaittu. Täytin 16 ja joulu oli joulufiiliksetön. Ansaittu joululoma, Rantasalmen leiri ja mahtava uudenvuodenaatto!

4 kommenttia: