24. lokakuuta 2012

ja minä lauloin mennessäni niin kuin vain elävät voi

IMG_3657 IMG_3811 IMG_3826 IMG_3867 IMG_3836 IMG_3881
1. Kuvailin tossa viikko sitten jo näitä syksyisiä kuvia, mutta en koskaan ehtinyt postausta väsäämään...
2. eBaysta tilatut jutskat! Taas yksi kuori puhlulle ja erilaisia koruja. (Odottelen vieläkin paria pakettia...)
3. Stockmann Outletista ja kirppikseltä mukaan lähteneet yläosat. Näitä varmaan tulee vilahtelemaan tulevaisuudessakin asujen yhteydessä.
4. Viikko sitten rikottu polvi, taustalla ah-niin-ihanat kyynärsauvat ja lääkäriltä sain kahden viikon urheilukiellon.
5. Huolimatta vammaisuudestani, lähtö Vierun leirille joukkueen kanssa koitti viime lauantaina. Olin pahis, rikoin pari kertaa urheilukieltoani ja käväisin jään puolella. Tosin suurin osa leiristä meni silti laidalla istuskellessa.
6. Joukkueen perinne, positiivisuuskortit! Näitä askartelin siis pitkin viime viikkoa kaikille jengikavereille ja leirillä sitten sain 25 ihanaa korttia takaisin. Kaksi ehdin lukea, ennen kuin itku pääsi :-D Liikaa kehuja ja kivoja juttuja kerralla hahah.

Mitä muuta oon puuhaillut?
Noh, ensiksi kävin läpi maanpäällisen helvetin = sitkeän flunssan, kesti siis 1,5 viikkoa.
Sen jälkeen ahkeroin sen pari päivää koulussa, kunnes seuraavalla viikolla koitti kauan odotettu TET. Mulla olis kyllä ollu kahen viikon jakso oikeesti, mutta kun olin kipeenä niin päätin mennä vaan viikoksi. Oli huippukiva, mutta raskas ja kiireinen viikko!
Sen jälkeen koittikin viime viikko, josta nää tän postaukset kuvat on.
Eilen kotiuduin tosiaan sieltä leiriltä ja tänään kaikki väsymys kasaantui päälle ja jäin kotiin nukkumaan pitkästä aikaa. Siispä vihdoin riitti aikaa ja voimia postaamiseen :-)

Tulipa aika pitkä sillisalaatti, mutta mitäpä muuta voi odottaa kuukauden tauon jälkeen! Huh, nyt se on tehty, toivotaan ettei seuraavaan postaukseen kulu yhtä pitkää aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti