11. toukokuuta 2012

undici domande

Elise tägäs mut tälläseen haasteeseen ja on muuten tän blogin ensimmäinen haaste! Juhuu kiitos tästä :-)
Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger”and post it on their blog.- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.- Create 11 new questions for the people you tag to answer.- Do not tag back to the person who has already tagged you. 

1. Mitä sä odotat eniten kesältä? Luonnollista rusketusta ja semmosta perus lomailua; voi tehä vähän mitä huvittaa ja millon huvittaa ja chillailla vaa!
2. Minkälaisessa talossa haluaisi asua, eli minkälainen ois unelmatalo? Semmonen vanha maalaistalo, joka olis kuitenki modernin boheemisti sisustettu tai sitte semmonen söpö kerrostalokämppä vaikka Italiasta tai sitte iha Helsingin keskustasta.
3. Jos talossasi olisi tulipalo ja kerkeisit ottaa vain 3 esinettä mukaan huoneestasi, mitkä ottaisit? Läppäri, yks kori (valokuvat ja muut muistot siellä) ja sitte ehkä meikit :-----D 
4. Jos saisit nyt mitä tahansa ruokaa, mitä ottaisit? Siankorvia ja virolaista "perinne" ruisleipää valkosipulikastikkeella! Virolaisia herkkuja siis.
5. Mikä asia sai sut viimeksi iloiseksi? Löysin just täydellisen maton aika halvalla ja sitte yhen makeen kartan mun huoneeseen. Hyvältä tulee näyttämää mun huone pienen uudistuksen jälkeen! :)
6. Jos saisit vuoden ajan ostaa vaatteesi vain yhdestä kaupasta, mistä kaupasta ostaisit? Varmaan Zarasta tai Carlingsista, ihan vaan koska mulla harvemmin on niihin kauppoihin rahaa :---D
7. Mistä eläimistä tykkäät eniten, ja onko itelläs eläimii? Tykkään kissoista, koirista, hepoista ja jyrsijöistä! Meillä on itellä koira ja gerbiili.
8. Mitä luultavasti teet tunnin kuluttua? Katon lätkämatsii, kuten nytteki. FIN-CAN, sairaan jännä!
9. Jos voittaisit lotossa 5 tonnia, mihin sen käyttäisit? Voi juku... no ostaisin eka pari huonekalua Kasvihuoneilmiöstä (iha huikee puoti vanhan Turuntien varressa) ja uuden järkkärin, iphonen, laittasin hiukset päähä ja loppurahalla shoppailisin!

10. Mitkä sivut avaat esimmäiseksi kun menet koneelle? Facebookin, bloggerin ja formspringin.
11. Mikä on lempiherkkusi? Kaikki... mut terveellisistä mysli ja jugurtti on niiin hyvää.

Haastan Pilvin, Hannan ja Onervan, Jennan, Emman, Tian ja Kaisiksen!
Ja uudet 11 kysymystä tulee tässä...
1. Jos saisit nyt heti lähteä ihan mihin tahansa koko maailmasta, mihin lähtisit?
2. Mitä kieliä puhut tai osaat yli 10 sanan verran?
3. Hirvein sanahirviö?
4. Viimesin leffa, jonka kävit leffateatterissa asti katsastamassa?
5. Miltä näyttää kaunis nainen ja komea mies?
6. Mitä suunnitelmia kesälomaksi?
7. Lemppari muumihahmo?
8. Seuraatko jääkiekon MM-kisoja?
9. Kuinka usein shoppailet? Teetkö heräteostoksia enemmän kuin olisi tarpeen?
10. Mitkä neljä täytettä valitset pizzaan?
11. Jos saisit kuunnella vain yhtä artistia/bändiä seuraavat kaksi kuukautta, mikä se olisi?

1 kommentti: