23. joulukuuta 2011

mä oon kuiskaus joka äänensä huutona kuulee

Tahdoin niin uskoa, että olet mun ainoa, mutta tunnoton oon. 
Mulle käy kuka vaan etkä pysty mua satuttamaan.

13 kommenttia:

  1. oiii, ihana tunnelma näissä kuvisssa! :) ja tosi kivoja noi sanat, ja otsikko, sopii tosi hyvin näihin kuviin.. vaikka on niillä varmaa joku muuki merkitys :)

    VastaaPoista
  2. Hei kiltti jelppaa mua, miten saat noista pystypäin otetuista kuvista yhtä leveitä ku vaakakuvista? :D Vaikee selittää mut esim tossa "me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla" postauksessa toi peilikuva. Ku oon yrittäny kaikkee mut ei mitenkää onnistu :--(
    Kiitti jo etukätee <3

    VastaaPoista
  3. j: kiitos! ja ei oikeestaan oo sen kummempaa merkitystä, noi biisit tuli vaan mieleen ku tein tätä postausta ja kyllähän ne lopulta meni yhteen mun fiiliksiinki :---D
    a: heippa ihana, eli laitat vaan muokkausvaiheessa kuvien leveydeks sen saman mikä niissä vaakakuvissaki. eli esim. mulla on 640 kuvien leveys nii pystykuviin vaihan kans leveydeks 640. tsädää ei sen vaikeempaa :)
    s: kiitos paljon :---)

    VastaaPoista
  4. upeita kuvia, ja komppaan kans ensimmäistä kommentoijaa! upea tunnelma tosiaankin :-)

    VastaaPoista
  5. Ihan täydellisii kuvia. Varsinki toi eka. En tiiä ketää bloggaajaa, joka ois noin ystävällinen ja kuvauksellinen ja viel jos otat nää itselaukasimella niinku jossain postauksessa sanoit nii huhhuh, oot ihan uskomaton! :--)

    VastaaPoista
  6. annie: kiitos tuhannesti! :)
    ano: ♥ se pitää sanoa että mäkään en tiiä ketään bloggaajaa jolla olis yhtä ihanat lukijat & kommentoijat! oon saanu pelkkiä hyviä kommentteja (kopkop), tietenkin siis oon ystävällinen :----) kiitos söpö näistä!

    VastaaPoista
  7. voi ihanii kuvia ja hei jos otat itselaukasijalla kuvii nii miten saat ton tarkennuksen noi tarkasti koska mul on ain kauheet säädöt et saan sen hyvin yhyy :---D ja hyvää jouluaa!

    Hanna

    VastaaPoista
  8. Aivan ihanii kuvia ja oot niin nätti! :-))
    Hyvää joulua!

    http://tilda-plan.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. hanna: no itseasias just näihin kuviin sain kaukolaukasijan mut ennen siis aina yritin tarkentaa siihe kohtaa mihi meen jollai keinol :---D ulkona aina harava mukana ja sillä kurotan sinne kohtaa ja tarkennan :D:D:D hahahah jep vaikeeta ja aika vaikee saada onnistuu.... niin ja kiitos samoin! :)
    tilda: kiitos, kiitos ja vielä kiitos <3 joulut sinnekki!

    VastaaPoista
  10. ihania kuvia, varsinkin toi ensimmäinen :)


    http://kaisisblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. ihan sairaan ihania nä kuvat! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  12. Tosi nättejä kuvia. :)Ja noi Jennin biisin sanat sopii paremmin kuin hyvin tohon!

    http://yesterdayisoverr.blogspot.com/

    VastaaPoista